Bakkefean

15 septimber - 17 septimber 2023

logo


Wêr bisto

Wêr bisto

Wer bisto, Openlucht theaterdiner in Bakkeveen

Johan Nijenhuis is bereid gevonden om een film te maken in Bakkeveen. Die heeft alvast zijn assistent-regisseur en crew langs gestuurd om locaties te bekijken en enkele opnames te maken.

De werktitel van deze film is Wêr bisto, geïnspireerd op het gelijknamige nummer van Twarris. Jan Smid is door zijn moeder naar voren geschoven om een rol op zich te nemen om zijn carrière een nieuwe boost te geven. Maar wat is er met het gezin van Pieter en Marijke aan de hand, waarom is Marijke zo teleurgesteld in haar zoon en doet haar man Pieter zo vreemd? De gemoederen van de roddelende badgasten bij het zwembad lopen hoog op en het is maar de vraag of dit de sfeer in Bakkeveen ten goede komt. Het zijn allemaal weer bijzondere zaken die om een oplossing vragen zodat de rust weer terug kan keren in het vredige Bakkeveen.

Wil jij weten hoe het afloopt en of de rust weer terug keert in Bakkeveen. Dit kun je beleven op 15,16,17 september 2023. Tijdens een 3 gangen diner geserveerd door Optisport Dúndelle Bakkeveen. Dit is een openluchtvoorstelling dus houdt daar rekening mee.

Kaart verkoop

Volwassenen € 35,00 per persoon. Kinderen tot en met groep 8 basisschool € 25,00

De voorstellingen beginnen

Vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli om 18.30 uur.

Zondag 17 juli aanvang 16.30

Terrein is een halfuur voor de voorstelling open.

Kijk voor meer informatie op www.bakkeveen.nl/toneel

Deze voorstelling is mee mogelijk gemaakt door:

Van Teyensfundatie, SCW Dúnhoeke, Gemeente Opsterland, Poiesz Supermarkten, Toneelvereniging Nij Bigjin, dorpsbudget Bakkeveen, Iepen DoEk, De Groot interieurrealisatie.